Tanácsadás

A testi és lelki egészség alapvető eleme a kiegyensúlyozott életmódnak. A helyes irány azonban egyénenként eltérő. Professzionális szakmai hátteret biztosítunk az egyensúly megtalálásához.

Tanácsadásunk és edukációs tevékenységünk az alábbi szakterületekre terjed ki:

Pszichológia, mentálhigiéne

  • Pszichológus szakembereink által kidolgozott módszerekkel segítjük a tehetség és a lelki egészség fejlesztését. Célunk azoknak a lelki és mentálhigiénés potenciáloknak a megtalálása és szakszerű fejlesztése, amelyek segítségével egy kiegyensúlyozott, célokat megfogalmazni tudó generációt segítünk a felnőttéválásban. Az egészségfejlesztés területén kiegészítjük a testi egészség fejlesztését a lelki tanácsadással.
  • A sportanalitika területén a sportpszichológiában jártas szakembereink segítik az egyéni és csapat szintű célok megfogalmazását és elérését, túlszárnyalását. Igény esetén segítjük a motivációs nehézségekkel és teljesítményszorongással küzdő sportolókat, csapatokat.
  • Mentális és életmódbeli állapotfelmérő, az egyéni egészségmegőrzést célzó – orvosok, pszichológusok, mozgásszakemberek, dietetikusok által összeállított – on-line kérdőívrendszerünk középpontjában a serdülők és fiatal felnőttek magatartásváltozását, valamint személyiségfejlődését támogató pszichológiai eszközök állnak.

Fotó: 123rf.com

Dietetika, táplálkozástudomány

  • Orvosok és dietetikusok szaktudására támaszkodva kialakított, elektronikusan vezethető táplálkozási naplónk egyének és csoportok étkezésének (energia-, tápanyagfogyasztásának), ill. a szakember által javasolt étrend követésének nyomon követését is lehetővé teszi.
  • Az egészségmegőrző étrend elsajátítását a korszerű sütési, főzési módszereket bemutató főzővideóink,  mintaétrendjeink és ismeretterjesztő, ugyanakkor olvasmányos cikkeink támogatják.
  • Vállaljuk interaktív ismeretterjesztő előadások megtartását középiskolai osztályok, sportcsapatok, sportegyesületek, sportakadémiák diákjai számára az egészségmegőrző, ill. a sportteljesítményt támogató étrend elméleti és gyakorlati ismereteinek témakörében.

Fotó: Egyed Péter