Hírek, események

2018. május 9-10. – II. SPORT ÉS INNOVÁCIÓ NEMZETKÖZI KONFERENCIA

2018. május 9-10-én került megrendezésre a II. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia a Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Testnevelési Egyetem közös szervezésében a budapesti Groupama Arénában. A magyar és angol nyelvű nemzetközi tudományos rendezvény célul tűzte ki az újabb kreatív ötletek megvalósulását és innovációvá válásának ösztönzését.

InterSystems Global Summit 2017

2017. szeptember 10-13. között került megrendezésre a kaliforniai Palm Desert-ben az amerikai technológiai partnerünk – InterSystems Corporation – idei partnerkapcsolati és tudományos konferenciája. Erre az eseményre meghívást kapott az InterSystems valamennyi technológiai és megoldásszállító partnere a világon. Magyarországot és a V4 régiót egyedül mi képviseltük a több mint 600 fős konferencián, így a jelenlétünkkel nem csak a termékeinket, hanem hazánkat is képviseltük a világ számos országából összesereglett IT szakember számára.

További képek a konferenciáról.

(tovább…)

Gyermeklovasnap 3.0 – A múlt és a jelen katonái

A Gyermeklovasnap az idei évben is megrendezésre került Tökön, a Patkó Csárdánál. A többek között a VITASPOT® által is támogatott esemény neve (A múlt és a jelen katonái) onnan ered, hogy május 21-e a magyar honvédelem napja.

Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia

A Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Testnevelési Egyetem első alkalommal rendezte meg a Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia 2017 elnevezésű szakmai rendezvényt 2017. május 18-19-én a budapesti Groupama Arénában.

Fiatal Sporttudósok IV. Országos Konferenciája

2016. december 3-án Budapesten a Magyar Sportok Házában került megrendezésre a Magyar Sporttudományi Társaság által szervezett Fiatal Sporttudósok IV. Országos Konferenciája, amelyen a DinamIT Informatika Kft. is képviseltette magát az Informatikai rendszerek szerepe a sportanalitikában című előadás keretében. (tovább…)

Beszélgetés a pályaválasztásról

2016. október 24-én a Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskola (Balatonfüred) tanítványai részére tartottak pályaválasztást segítő interaktív előadásokat a DinamIT Informatika Kft. munkatársai. (tovább…)

Informatikai szakkör

A Mathiász János Szakképző Iskola diákjai a nyári gyakorlatuk zárónapján, 2016. augusztus 24-én a DinamIT Informatika Kft. munkatársai által tartott informatika szakkörön vehettek részt. (tovább…)

Változás az ügyvezető igazgató személyében.

2016. március 1-jétől Molnár Attilát, a cég korábbi ügyvezetőjét Barna László Barnabás követi a DinamIT Informatika Kft. ügyvezetői posztján. Munkájához sok sikert kívánunk!

Koncz Zsuzsa: Tündérország

Koncz Zsuzsa 2014-ben megjelent, Tündéroszág című albumának egyik fő támogatója a VITASPOT, ennek alkalmából az énekesnő meglepte munkatársainkat Balatonfüreden és egy kellemes beszélgetést követően dedikálta is a lemezét.
(tovább…)

Új hangvételű, olvasmányos balatoni útikönyv került a boltok polcaira.

BALATON – Új utak, friss élmények címmel 2014. júniusában új hangvételű, olvasmányos balatoni útikönyv került a boltok polcaira Zsiga Henriktől. Az útikönyv egy több kötetből álló balatoni sorozat első tagja, amit több tematikus kiadvány követ a jövőben. (tovább…)

Loading...