Hírek

Változás az ügyvezető igazgató személyében.

2018. június 1-jétől Barna László Barnabást, a cég korábbi ügyvezetőjét Simon Péter követi a DinamIT Informatika Kft. ügyvezetői posztján. Munkájához ezúton is sok sikert kívánunk!

2018. szeptember 28. – Digitális fejlesztés Balatonfüreden

Több mint hetven millió forintot költhetnek három balatonfüredi általános iskolában digitális fejlesztésre.

2018. május 9-10. – II. SPORT ÉS INNOVÁCIÓ NEMZETKÖZI KONFERENCIA

2018. május 9-10-én került megrendezésre a II. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia a Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Testnevelési Egyetem közös szervezésében a budapesti Groupama Arénában. A magyar és angol nyelvű nemzetközi tudományos rendezvény célul tűzte ki az újabb kreatív ötletek megvalósulását és innovációvá válásának ösztönzését.

InterSystems Global Summit 2017

2017. szeptember 10-13. között került megrendezésre a kaliforniai Palm Desert-ben az amerikai technológiai partnerünk – InterSystems Corporation – idei partnerkapcsolati és tudományos konferenciája.

(tovább…)

Ingyenes wifi Balatonfüreden a vizes világbajnokság idejére

Kiépült és már elérhető az ingyenes wifi szolgáltatás Balatonfüred parti részén. A nagy kapacitású, FINA-BP2017Free nevű hálózat elérhetőségi területe folyamatosan bővül.

Gyermeklovasnap 3.0 – A múlt és a jelen katonái

A Gyermeklovasnap az idei évben is megrendezésre került Tökön, a Patkó Csárdánál. A többek között a VITASPOT® által is támogatott esemény neve (A múlt és a jelen katonái) onnan ered, hogy május 21-e a magyar honvédelem napja.

Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia

A Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Testnevelési Egyetem első alkalommal rendezte meg a Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia 2017 elnevezésű szakmai rendezvényt 2017. május 18-19-én a budapesti Groupama Arénában.

Fiatal Sporttudósok IV. Országos Konferenciája

2016. december 3-án Budapesten a Magyar Sportok Házában került megrendezésre a Magyar Sporttudományi Társaság által szervezett Fiatal Sporttudósok IV. Országos Konferenciája, amelyen a DinamIT Informatika Kft. is képviseltette magát az Informatikai rendszerek szerepe a sportanalitikában című előadás keretében. (tovább…)

Beszélgetés a pályaválasztásról

2016. október 24-én a Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskola (Balatonfüred) tanítványai részére tartottak pályaválasztást segítő interaktív előadásokat a DinamIT Informatika Kft. munkatársai. (tovább…)

Informatikai szakkör

A Mathiász János Szakképző Iskola diákjai a nyári gyakorlatuk zárónapján, 2016. augusztus 24-én a DinamIT Informatika Kft. munkatársai által tartott informatika szakkörön vehettek részt. (tovább…)

Loading...