Bemutatkozás

A DinamIT Informatika Kft. missziója a családok – mint a jövő generációját meghatározó legfontosabb társadalmi egység – életminőségének javítása, valamint egészségesebb életvitelének támogatása.

A DinamIT Informatika Korlátolt Felelősségű Társaságot 2010-ben hozta létre hat kisvállalkozás (KKV) annak érdekében, hogy erőforrásaikat koncentrálva folytassák a korábban már külön-külön elkezdett egészségügyi prevenciós kutatás-fejlesztési tevékenységüket.

A DinamIT Informatika Kft. székhelye Balatonfüreden van. A Pannon K+F+I+O Akkreditált Klaszter keretében létrehozott innovációs központban végzi a kutatás-fejlesztési tevékenységét. A DinamIT Informatika Kft. elsősorban egészségügyi és informatikai kutatás-fejlesztéssel foglalkozik. A cég üzletvitelének jelentős részét képviselik az informatikai szolgáltatások, mint például a saját fejlesztésű rendszerek felhőként történő üzemeltetése, valamint informatikai géptermi kapacitások értékesítése. Emellett a DinamIT Informatika Kft. felkészült csapata igény szerint foglalkozik EU-s pályázatok és projektek menedzselésével a pályázatírástól a teljes megvalósításig, továbbá egyedi szoftverfejlesztéssel, információ-technológiai tanácsadással, mérnöki tevékenységgel és informatikai eszközök, licencek értékesítésével.

A DinamIT Informatika Kft. a kutatás-fejlesztési tevékenységét döntő mértékben az Európai Regionális Fejlesztési Alap által támogatott Gazdaságfejlesztési Operatív Programhoz (GOP) tartozó pályázatok megvalósításával végzi. A medikai kutatási tevékenység alapja a bizonyítékokon alapuló orvoslás (BAO) doktrinája.

A DinamIT Informatika Kft. munkatársai hisznek abban, hogy a betegségeket elsősorban megelőzni kell, és csak másodsorban gyógyítani. A DinamIT Informatika Kft. missziójának tekinti, hogy tudományos alapossággal vizsgálja a prevenciós eljárásokat, és az igazolt, bizonyítható hatású módszereket közérthető módon, új szolgáltatások formájában eljuttassa a munkaképes korú lakosság széles rétegeihez. Fejlesztéseink iránt egyre nagyobb érdeklődés tapasztalható Magyarország határain kívülről is.

A DinamIT Informatika Kft. a saját maga által fejlesztett termékeit és szolgáltatásait VITASPOT® márkanéven forgalmazza. A VITASPOT® márkanév 2012 óta a DinamIT Informatika Kft. hivatalosan bejegyzett védjegye az Európai Unió egész területén.

VITASPOT

A DinamIT Informatika Kft. sikeresen végrehajtotta a GOP-1.2.1-09-2010-0018 azonosítóval elnyert, „LÉTLELET – Család a virtuális térben” nevű kutatás-fejlesztési projektet. A projekt során a bizonyítékokon alapuló orvostudomány, sporttudomány, pszichológia, táplálkozástudomány eredményeinek felhasználása alapul szolgált a jelenlegi termékeink kifejlesztéséhez. A saját magunk által fejlesztett termékeinket VITASPOT® márkanéven forgalmazzuk.

Sportanalitika

Olyan tudományos eszköz, ami a mérés, adatfeldolgozás, kiértékelés, tanácsadás és döntés lépéseinek komplex vizsgálatával elősegíti a sportágválasztástól kezdve a versenysportig a sporttal foglalkozók egyéni és csapatszintű fejlődését, ill. a sportvezetők szakmai, vezetői és döntéshozatali munkáját.
(tovább…)

Z-gen

A Z-generációra jellemző magatartásminták alapján az orvosi, pszichológiai, táplálkozástudományi és sporttudományi kutatásaink eredményeit felhasználva egy, a fiatalok egészségvédelmét szolgáló és szokásait felmérő weboldalt fejlesztettünk ki. (tovább…)

Közösségi háló

Tematikus zárt felhasználói csoport (más néven ‘social hub’). A felhasználók kapcsolatot tarthatnak egymással egy közös virtuális felületen, ahol tematikus csoportokba, csapatokba, osztályokba szervezhetők. (tovább…)

Szolgáltatások

Géptermi szolgáltatások

Jelenlegi és jövőbeli Partnereink számára szerver elhelyezés, virtuális szerver (VPS), szerver bérlet és web-tárhely szolgáltatásokat nyújtunk. A gépterem és az elhelyezett eszközök felügyeletét és igény esetén üzemeltetését évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik, akik az év minden napján 24 órás rendszermérnöki felügyeletet látnak el. (tovább…)

Üzemeltetés, rendszertervezés

Minden informatikai rendszer működésének alapfeltétele a megbízható  üzemeltetés, az állandó rendelkezésre állás. Ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe véve ehhez biztosítunk megfelelő és magas színvonalú támogatást, magasan képzett munkatársakat. (tovább…)

Programozás

Felkészült szakmai csapatunk igény szerint foglalkozik egyedi szoftverfejlesztéssel, információ-technológiai tanácsadással, valamint mérnöki tevékenységgel. Az egyedi szoftverfejlesztés során az Ön igényeit szem előtt tartva készítjük el azt a programot, amely cége igényeihez és profiljába maradéktalanul beilleszkedik. (tovább…)

Tudományos munka

Adatfeldolgozás

A DinamIT Informatika Kft.  kutatási tevékenysége során felhalmozott – és az érvényben levő magyar, valamint európai jogszabályoknak megfelelően anonimizált – adatok további kutatási és statisztikai célú felhasználása.
(tovább…)

Létlelet

A DinamIT Informatika Kft. sikeresen végrehajtotta a GOP-1.2.1-09-2010-0018 azonosítóval elnyert, „LÉTLELET – Család a virtuális térben” nevű kutatás-fejlesztési projektet. (tovább…)

Tanácsadás

A testi és lelki egészség alapvető eleme a kiegyensúlyozott életmódnak. A helyes irány azonban egyénenként eltérő. Professzionális szakmai hátteret biztosítunk az egyensúly megtalálásához. (tovább…)

Hírek

Legfrissebb híreink!
Az összes hír megtekintéséhez kattintson ide!

Változás az ügyvezető igazgató személyében.

2018. június 1-jétől Barna László Barnabást, a cég korábbi ügyvezetőjét Simon Péter követi a DinamIT Informatika Kft. ügyvezetői posztján. Munkájához ezúton is sok sikert kívánunk!

2018. szeptember 28. – Digitális fejlesztés Balatonfüreden

Több mint hetven millió forintot költhetnek három balatonfüredi általános iskolában digitális fejlesztésre.

2018. május 9-10. – II. SPORT ÉS INNOVÁCIÓ NEMZETKÖZI KONFERENCIA

2018. május 9-10-én került megrendezésre a II. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia a Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Testnevelési Egyetem közös szervezésében a budapesti Groupama Arénában. A magyar és angol nyelvű nemzetközi tudományos rendezvény célul tűzte ki az újabb kreatív ötletek megvalósulását és innovációvá válásának ösztönzését.

InterSystems Global Summit 2017

2017. szeptember 10-13. között került megrendezésre a kaliforniai Palm Desert-ben az amerikai technológiai partnerünk – InterSystems Corporation – idei partnerkapcsolati és tudományos konferenciája.

(tovább…)